يکي از عناصر اساسي سئو ، انتخاب کلمه کليدي مناسب از طريق تحقيق در مورد کليد واژه ، ايجاد رتبه و رديابي موقعيت کلمه کليدي در جستجو است.
اين کاملا ضروري براي يک وبلاگ نويس و يا در جستجوگرها حرفه اي به بررسي گوگل خود رتبه بندي کلمات کليدي براي کلمات کليدي مورد نظر. يکي از رايج ترين اشتباهاتي که وبلاگ نويسان و مديران وب سايت مرتکب مي شوند اين است که مقاله ها را بدون هدف قرار دادن کلمات کليدي در آنها مي نويسند و منتشر مي کنند .
فقط 10-15 دقيقه طول مي کشد تا از ابزارهاي تحقيق کلمات کليدي مانند SEMRUSH يا KWfinder استفاده کنيد تا بتوانيد از کلمات کليدي استفاده کنيد. اطمينان حاصل کنيد که براي به انجام رساندن اين مرحله بسيار مهم از اين ابزارها بهره مي بريد !
پس از اتمام نوشتن يک پست بهينه شده براي جستجوگرها با استفاده از کلمات کليدي مورد نظر خود ، وظيفه بعدي شما اين است که از رتبه بندي موتور جستجوگر آن مطلع شويد و با ايجاد متن لنگر مناسب به ساخت لينک هاي لينک ادامه دهيد.
** باز هم ، انتخاب مناسب کلمات کليدي يکي از اصلي ترين عواملي است که در دستيابي به يک رتبه بهتر در موتور جستجوي گوگل دخيل است. **
هدف هر وبلاگ نويس بايد استفاده از کلمات کليدي باشد که کاربران بيشتر جستجو مي کنند ، به ويژه کلمات کليدي که به وب سايت شما کمک مي کند در يکي از صفحات اول نتايج جستجو ظاهر شود.
اگر SEO مناسب خود را در صفحه انجام دهيد ، احتمال حضور در 50 نتيجه اول جستجو بسيار زياد است.
براي بهبود سئو سايت خود ، بايد کلمات کليدي را به درستي مديريت کنيد تا بتوانيد بفهميد کدام کلمات کليدي براي دامنه خاص شما قوي هستند و کدام يک نه. اين اطلاعات به شما امکان مي دهد تا با استفاده از قوي ترين کلمات کليدي کار کنيد ، بنابراين احتمال کسب رتبه بهتر در گوگل و ساير موتورهاي جستجو را افزايش مي دهيد.
براي دستيابي به اين هدف ، شما به ابزاري نياز داريد که بتواند به شما بگويد که يک کلمه کليدي خاص در کدام قسمت از نتايج جستجوي Google قرار دارد ، بدون اينکه 100 بار از نتايج جستجو و صفحات عبور کند.
براي کمک به شما در انجام اين کار ، ليستي از چند ابزار آنلاين رايگان عالي براي تهيه موقعيت کلمات کليدي مورد نظر خود در Google تهيه کرده ايم.
مطالب صفحه
اگر به دنبال يک چک کننده موقعيت کلمه کليدي اختصاصي هستيد ، AccuRanker يک انتخاب عالي است. در بررسي AccuRanker من مي توانيد اطلاعات بيشتري درباره آنها کسب کنيد .
اولين چيزي که من در مورد AccuRanker دوست داشتم رابط کاربري آن است که بصري است و به راحتي مي توانيد شروع به کار کنيد. شما مي توانيد رتبه بندي کلمات کليدي را در جستجوي Google پيگيري کنيد و آنها همچنين گزينه اي براي جستجوي Yandex و Bing دارند. در واقع ، AccuRanker به عنوان نظارت بر کلمات کليدي Yandex بسيار محبوب است.
براي ديدن پيش نمايش AccuRanker اين ويدئو را مشاهده کنيد:
آنها بسيار سريع و کاملاً دقيق هستند. با يک کليک مي توانيد پيش نمايش عکس فوري نتيجه جستجو را نيز ببينيد که براي آژانس هايي که نياز به اثبات رتبه بندي دارند به مشتريان مناسب است.
بررسي رتبه بندي کلمات کليدي در کشور هدف:
يکي از ويژگي هاي جالب ابزار بررسي موقعيت کلمات کليدي Accuranker ، امکان بررسي رتبه بندي بر اساس کشور يا شهر مورد نظر شما است.
وقتي کلمه کليدي جديدي براي رديابي اضافه مي کنيد ، مي توانيد مکان مورد نظر خود را تنظيم کنيد. در صورت تمايل مي توانيد بيش از يک مکان تنظيم کنيد.
آنها براساس تعداد کلمات کليدي موردنظر شما براي رديابي برنامه هاي مختلفي دارند ، اما با استفاده از دوره آزمايشي رايگان 14 روزه آنها مي توانيد به صورت رايگان شروع کنيد.
SEMrush ابزار مورد علاقه من در اين ليست است زيرا يک راه حل کامل براي بررسي کلمات کليدي است.
شما مي توانيد URL وب سايت خود يا URL شخصي يک پست وبلاگ را وارد کنيد ، و به شما نشان مي دهد که در حال حاضر براي کدام کلمات کليدي رتبه بندي مي کنيد. براي بررسي رقابت کلمات کليدي و ساير جزئيات مي توانيد بر روي هر کلمه کليدي حاصل کليک کنيد
اين از Google پشتيباني مي کند (شما مي توانيد جستجوي Google را براساس منطقه جغرافيايي مورد نظر خود انتخاب کنيد) و همچنين جستجوي Bing.
اگر هرگز فکر کرديد ، "براي چه کلمات کليدي رتبه بندي مي کنم؟" ، SEMrush تحت پوشش شما قرار گرفته است. به سادگي نام دامنه خود را در قسمت URL اضافه کنيد ، و اين کلمات کليدي را به شما نشان مي دهد که در حال حاضر براي آنها رتبه بندي مي کنيد.
SEMrush يک نرم افزار حرفه اي است که استفاده از آن آسان است و مي توانيد چند هفته به صورت رايگان آن را امتحان کنيد قبل از اينکه تصميم بگيريد که آيا مي خواهيد مشترک شويد.
در اينجا نحوه استفاده از ابزار رديابي موقعيت SEMrush آورده شده است.
روي رديابي موقعيت جديد (بالا سمت راست) کليک کنيد و نام دامنه خود را وارد کنيد و يک نام معني دار به آن بدهيد.
بر روي ايجاد پروژه کليک کنيد و تنظيمات را مطابق با نياز خود سفارشي کنيد.
در اينجا نحوه SEMrush شروع به اضافه کردن کلمات کليدي براي رديابي رتبه را براي شما آسان مي کند. با استفاده از يکي از اين چهار روش مي توانيد کلمات کليدي را اضافه کنيد:
همچنين مي توانيد تنظيم کنيد تا اعلان هاي هفتگي تغييرات رتبه بندي را براي شما ارسال کند. اگر خدمات مشتري SEO را به مشتري خود ارائه مي دهيد ، اين ويژگي مي تواند در يک زمان صرفه جويي کند.
از آخرين مرحله (بالاي تصوير) ، SEMrush شروع به اندازه گيري موقعيت رتبه کلمه کليدي شما مي کند.
به طور کلي ، SEMrush ابزاري شگفت انگيز براي بررسي موقعيت کلمات کليدي در موتورهاي جستجو است.
من از SEMrush بسيار راضي هستم ، اما اگر هرگز مجبور شدم آن را با چيز ديگري جايگزين کنم ، اين Ahrefs خواهد بود.
اين يکي پر از ويژگي هاي عالي است. اين به طور خودکار وب سايت شما را براي رتبه بندي کلمه کليدي تشخيص مي دهد و شما مي توانيد براساس کشور رتبه بندي کنيد.
با Ahrefs مي توانيد رديابي رتبه وب سايت و همچنين وب سايت رقيب خود را شروع کنيد.
من طرفدار بسيار خوبي از ابزار ردياب رتبه بندي SEO هستم که توسط Mangools ارائه مي شود زيرا آنها رابط کاربري بسيار خوبي ارائه مي دهند. SERPWatcher جديدترين افزونه اي است که به شما امکان مي دهد موقعيت کلمه کليدي را براي هر دامنه رديابي کنيد.
مي توانيد موقعيت هاي کلمات کليدي را براساس موقعيت جغرافيايي و دستگاه ها (دسک تاپ و تلفن همراه) رديابي کنيد.
براي پيگيري کلمات کليدي ديگر مي توانيد يکي از برنامه هاي پولي آنها را دريافت کنيد. قيمت گذاري تحت ابزار پرداخت شده منطقي ترين است و کاملاً مناسب جيب شما خواهد بود.
Google Rank Checker يک ابزار آنلاين رايگان عالي است که به کاربران کمک مي کند موقعيت کلمات کليدي را در نتايج موتور جستجوي Google رديابي کنند.
براي استفاده از اين سرويس ، کلمه کليدي موردنظر خود را به همراه نام دامنه وارد کنيد ، و موقعيت آن کلمه کليدي خاص را در Google نشان مي دهد.
به همين راحتي
Rankwatch ابزاري محبوب براي جستجوي رتبه کلمات کليدي است که بيش از موقعيت موتور جستجو نشان مي دهد. همراه با رتبه بندي موتور جستجو ، داده هاي CPC و حجم جستجو را نيز براي هر کلمه کليدي يا عبارتي نشان مي دهد.
هنگام بررسي رتبه کلمه کليدي ، مي توانيد مکان موتور جستجو و همچنين دسک تاپ يا دستگاه همراه را انتخاب کنيد. اين ابزار براي بررسي يک يا چند رتبه بندي کلمه کليدي بيکار است.
ويژگي ديگر شامل:
بسياري از شما قيمت گذاري Rankwatch را مي پسنديد ، زيرا مي توانيد طرحي را براساس به روزرساني هاي رتبه روزانه يا به روزرساني هاي هفتگي رتبه انتخاب کنيد و براي همان قيمت گذاري ، مي توانيد کلمات کليدي بيشتري را در برنامه به روزرساني هاي رتبه هفتگي رديابي کنيد. استفاده از رابط کاربري آسان است و به نظر مي رسد تيم خارج از هند است و از اين رو قيمت گذاري مناسب است. اين ابزار همچنين ويژگي هاي بيشتري نسبت به جستجوگر ساده رتبه ارائه مي دهد که من به شما اجازه مي دهم از طريق خود جستجو کنيد.
SEOCentro يکي از بهترين ابزارهاي بررسي کلمات کليدي است که تاکنون پيدا کرده ام.
با Rank Checker مي توانيد عملکرد کلمات کليدي خاص را در چندين موتور جستجو مانند Google ، Yahoo ، Bing و غيره بررسي کنيد. نتيجه به شما جزئيات کاملي درباره يک کلمه کليدي خاص از جمله رتبه آن در موتورهاي جستجو مختلف ، همراه با سابقه کلمه کليدي.
از بين تمام ابزارهاي جستجوگر رتبه کلمات کليدي در اين ليست ، SEMrush بهترين انتخاب من براي بررسي موقعيت کلمات کليدي در جستجوهاي Google و Bing است. من مطمئن هستم که اين کار را نيز دوست خواهيد داشت ، زيرا اين ويژگي ويژگي هاي ديگري مانند جستجوگر بک لينک ، مميزي کامل سايت و چند مورد جالب ديگر را نيز ارائه مي دهد .
اگر از ابزارهاي بررسي موقعيت کلمات کليدي ديگري استفاده مي کنيد که براي شما مناسب هستند ، از طريق بخش نظرات زير به ما اطلاع دهيد.
راهنماي مبتدي براي تبليغات برنامه نويسي
7 نرم افزار رديابي بهترين رتبه براي بررسي رتبه بندي کلمات کليدي
مي ,کليدي ,کلمات ,رتبه ,کنيد ,، ,کلمات کليدي ,مي توانيد ,رتبه بندي ,کلمه کليدي ,مي دهد ,موقعيت کلمات کليدي ,بررسي موقعيت کلمات ,بندي کلمات کليدي ,رتبه کلمات کليدي
درباره این سایت